Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски излезе с обръщение до феновете на отбора. Той благодари на привържениците за подкрепата през целия сезон и отправи покана към всеки, който желае да подпомогне клуба финансово.

Съобщението на Локомотив Пловдив:

"Уважаеми локомотивци,

В неделя бе сложен край на сезон 2023/2024. Сезон, в който Локомотив записа рекорди, но също така сезон, който не завърши по мечтания за всички нас начин.

"Черно-белите" изпратиха футболната година късно снощи на официална вечеря, на която присъстваха собственикът, ръководството, представителният и вторият тим на Локомотив. Събирането беше инициирано от Христо Крушарски.

След срещата самият той пожела да се обърне и към футболната общественост:

"Първо искам да започна с благодарности към привържениците, които подкрепяха непрестанно отбора във всеки един мач. Сезон 23/24 е вече в историята за нас, като сега всички мисли са насочени към бъдещето.

Локомотив винаги е бил фактор в първенството! И ще продължава да бъде! Амбициите на отбора са големи и нашето желание е той да се представи по максимално добър начин през следващия сезон! Да подобрим и надградим постигнатото до момента!

Официално искам да отправя покана към всеки един, който милее за бъдещето на Локомотив и желае финансово да подкрепи клуба! Отворен съм за предложения от хора или фирми, които са готови да откликнат и да станат част от „черно-бялата“ магия! С необходимите средства ще се помогне на Локомотив да атакува отново призовите места и Купата на България! Да се постигне едно подобаващо представяне, което "черно-белите" фенове заслужават!

Моите врати са широко отворени и се надявам искрено, че ще има кандидати да помогнат на Локомотив!

Само Локо!".