Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов изтъкна проблемите на градския съперник Ботев и на бившия си клуб Левски.

"Когато свършат парите, свършва любовта! В момента на Ботев и на Левски им остана само името. За да е стабилен един отбор, да е сериозен, да са мотивирани футболистите, трябва спокойствие. Един човек, за да има мечти, той трябва да има основата. Да има с какво да се храни, да има къде да живее, да бъде спокоен. Когато три – четири месеца не си плащал заплати не може да очакваш от едни футболисти да бъдат отдадени на това, което трябва да правят", заяви Иванов пред Спортал.

Гонзо коментира и напусналия в посока ЦСКА бивш треньор на Локо (Пловдив).

"В крайна сметка аз разбирам Акрапович. Смятам, че той е един отличен треньор и ние работихме много добре с него. Не случайно ЦСКА се промени и има успехи с него. Той е професионалист, чужденец. Постигна резултати, които Локомотив не е мечтал да има и независимо как си е тръгнал, винаги трябва с уважение да говорим за него", завърши Гонзо.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.