Локомотив (Пловдив) представи Георги Иванов-Гонзо като новия спортен директор на клуба. 

“Как се стигна до моето назначение?! Имахме разговори с г-н Крушарски. Локомотив има добра база. Би трябвало с моето присъствие и с усилията на целия колектив да подобрим нещата. Аз съм юноша на Локомотив, израснал съм тук, свързват ме много неща. Това е един от четирите клуба, заедно с Левски, ЦСКА и Ботев, който е базата на българския футбол. Трябва да направим така, че крачка по крачка Локомотив да настигне трите водещи отбора в България. С Дунав имаше доста хора и трябва да ги задържим на стадиона. Локомотив ме изгради като човек, като характер. Едно дете се изгражда от малко да бъде победител, да бъде отдаден на порфесията си. 

Имал съм и неприятни спомени в Локомотив. Бях треньор за един ден, но всичко е забравено, защото трябва да гледаме напред”, каза Георги Иванов, след което се върна към работота си в Левски.

“Бях в тежки времена в Левски. Тогава нямаше такива финанси. Ще прозвучи като самохвалство, но последните два пъти, когато Левски влезе в Европа, с Ясен Петров направихме добър отбор. Нямаше обаче тази финансова сигурност и трябваше да продадем добрите играчи. Към Левски има голям интерес. Научил съм много неща.

Без значение е какъв договор имаш. Може да е за пет години, а да си тръгнеш след два дни. Две години бях в Левски спортен директор, а договорът ми бе за помощник треньор, за да изкарам про лиценз. Един човек сам си извоюва позиците”, добави Гонзо.

"Локомотив е на гребена на вълната, но трябва да очакваме, че ще има и спадове, които няма да са приятни за хората. Трябва да мислим за бъдещето. Надявам се тази година най-малкото да влезем в шестицата, защото интересът ще е много по-голям да играеш с Левски, ЦСКА и Лудогорец”, завърши бившият нападател.