Спортният директор на Локомотив Пловдив - Георги Иванов, сподели атмосферата при "смърфовете" след триумфа срещу Лудогорец и заяви целите на клуба занапред.

"В Локомотив вече доста време се случват хубави резултати. Отборът държи постоянно ниво, което е белег за класа. В последния мач показахме, че се изравняваме с Лудогорец, ЦСКА. Хубавите дни тепърва предстоят", заяви Гонзо пред DIEMA SPORT. 

"За да станеш водещ клуб, трябва да почнеш от организацията. Оттам нататък Локомотив ще построи база, стадион, което ще вдигне отбора на съвсем друго ниво. Резултатите са плод на работа на целия клуб. Благодарение на треньорския екип, на футболистите, на техния глад за успехи успяваме."

"Каквото и да говорим в момента, ще бъде хипотеза. Ние сме здраво стъпили на земята. На края на футболната година ще видим къде сме. Имаме потенциала, желанието, амбицията да сме колкото се може по-напред, но има много фактори. Всичко ще бъде в детайлите, трябва да се фокусираме в близките цели", допълни Гонзо. 

"Смятам, че и треньорите, и футболистите са преходни. Ние няма да позволим клубът да се срине. Бе напълно ясно, че отборът ще продължи с добрите си игри. Без всеки треньор и футболист може. Бруно Акрапович, с цялото ми уважение, постигна много за Локомотив и постави основата. Но в момента, в който си тръгна, страницата се затвори. Ние продължаваме по друг път и нямаме сътресения, че той си е тръгнал", заяви Иванов.

"Аз бях против синът ми да идва в Локомотив, предвид това, че е мой син и че аз съм директор тук. Но Крушарски имаше право на избор и синът ми затова е тук. Мен въобще не ме интересува кой какво говори. Ако синът ми нямаше качества, нямаше да бъде в Локомотив. За него е важно да тренира, да се бори за мястото в отбора. В бъдеще ще видим качествата му", допълни Иванов. 

А какво е мнението на Гонзо за Левски, трусовете в ЦСКА, националния отбор и въвеждането на ВАР вижте във видеото. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.