На база заповед щ РД-01-787/02.09.2021 на министерството на здравеопазването на мача от 8-мия кръг в първа лига между отборите на Царско село и Локомотив Пловдив на стадион "Арена Царско село" ще бъде допусната публика до 30% от капацитета на спортното съоръжение. Мачът ще се играе на 17 септември (петък) от 16:00 часа

Царско село е предоставил на ПФК Локомотив Пловдив 50 билета за сектор "Гости" с цена 20 лева, каквато е цената на билетите за всички сектори на стадиона.

Билетите за привържениците на Локомотив Пловдив ще бъдат разпространявани от гостуващия футболен клуб и няма да се продават в деня на срещата.

"Ръководството на Царско село обръща внимание на привържениците, че трябва спазват всички противоепидемиологични мерки определени от министъра на здравеопазването. В тази връзка приканваме всички запалянковци да сядат на трибуните през минимум две седалки един от друг. Носенето на предпазни маски е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!", написаха столичани.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.