Феновете на Локомотив Пловдив организират благородна инициатива. Привържениците на "черно-белите" ще набират средства за приюта на отец Иван в Нови Хан.

"Черно-бели братя и сестри,

Призоваваме за вашата съпричастност! Приютът на отец Иван от Нови Хан е на ръба на фалит. Както всички знаем, в него се полагат грижи за деца, изпаднали в беда! Всички те се нуждаят от стоки от първа необходимост - боб, леща, ориз, брашно, сол, олио, други хранителни продукти, а също така и хигиенни продукти – жизненоважни в контекста на световната пандемия. Можете да помогнете с осигуряването на такива стоки, а също така и с финанси за закупуване на 2 кубически метра дървен материал за отопление.

Акцията ще се проведе в неделя, 18 октомври 2020 г., от 15:00 часа до бариерата на входа на комплекс „Локомотив“, а доставката на събраните продукти ще се осъществи през следващата седмица", написаха феновете на Локомотив в една от социалните мрежи. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.