Добрите новини около нападателя на Локомотив Пловдив - Анте Аралица, не спират. След като през миналата седмица любимата на футболиста го дари с първородна рожба, сега става ясно, че той има и възможност за развитие в професионален план. Клуб от елита на Австрия проявява интерес към хърватина и скоро може да стартират официални преговори с Локо. 

23-годишният нападател заигра при "смърфовете" през 2018 година, а на финала за Купата на България се отчете с асистенция за триумфа срещу Ботев. 

През настоящия сезон Аралица записа 21 мача и вкара 5 гола. След трансфера на Ален Ожболт в Слован Братислава Анте си върна титулярното място при Бруно Акрапович. Треньорът обаче на няколко пъти имаше конфликти с него и едва ли ще го спре добро предложение. Още повече, че на "Лаута" привлякоха и юношата на Монако - Доминик Малонга, който има респектираща визитка с европейски клубове. 

"На този етап няма нищо официално за Аралица. Като дойде, ще преговаряме", заяви пред "Меридиан Мач" босът на "смърфовете" - Христо Крушарски.