Треньорският щаб на Локомотив Пловдив проведе вчера двустранна игра, след което пусна играчите в двудневна почивка. Александър Тунчев предпочете този вариант заради малкия брой футболисти, с които разполага. За да се състои тренировъчната среща той привика пет момчета от юношите младша възраст.

„Получи се боево реми, както се казва. Стараха се момчетата и сме доволни. Работим по план, но около нас в момента няма новини. Не е дошъл никой на проби и не сме решили да се разделяме с някого. Не е моментът за това“, коментира Тунчев пред „Мач Телеграф“.

Антон Узунов 
41 снимки

За негово съжаление Венсан Марсел все още не е готов за по-сериозни натоварвания и не може да тренира пълноценно. Възстановя се и националът Петър Витанов, който получи травма при успеха с 3:1 над ЦСКА на „Българска армия“. С националния отбор пък са ангажирани Димитър Илиев и Георги Минчев.

Собственикът Христо Крушарски пък изгледа вчерашния мач на втория отбор на „черно-белите“ в Несебър. Новият треньор на отбора Господин Мирчев дебютира с минимално поражение с 0:1.

Повече подробности четете в днешния брой на "Мач Телеграф"