Наставникът на Локомотив Пловдив в гостуването на Ботев Враца, завършило при нулево реми, Димитър Палазов заяви след срещата, че архитект на играта на отбора е Христо Златински. Той сподели още, че на футболистите им трябва малко повече увереност, за да се получат нещата.

„Дойдохме с идеята да спечелим мача, точката не ни устройва. Искахме да доминираме и да спечелим мача, но не се получи. Първото полувреме доминирахме, макар и без голови положения. Второто полувреме загубихме баланс и Ботев Враца имаше няколко чисти положения, ние също имахме едно, но не успяхме да отбележим гол“, заяви Палазов.

„Искам да кажа, че архитектът на цялото нещо е Христо Златински. Работим отдавна с него. Искаме да сме доминиращ отбор, да излизаме всеки мач за победа. Не се притесняваме от нищо. Искаме да вкараме увереност и самочувствие на състезателите, като сме убедени, че скоро това нещо ще дойде“.

start-photo.bg
82 снимки

„Сигурно тежи, но не искам да коментирам нещата преди нас. Всеки отбор, който влезе в негативна серия, навярно му тежи. Момчетата тренираха добре цяла седмица, раздадоха се, но не се получи, най-вече заради второто полувреме, а от първото полувреме съм много доволен“, допълни Палазов, който е директор на академията на Локомотив Пловдив.

„Да, разбира се, пътят на Златински е в първия отбор, моята работа е в ДЮШ на Локомотив Пловдив. Аз съм директор на школата, но съм готов да му помогна във всеки един момент, без значение в първия или втория отбор“.

„Искам да кажа няколко неща. В дългогодишната си история Локомотив Пловдив е бил до стената доста пъти, но винаги е успявал да се изправи. Локомотив Пловдив е велик отбор, феновете му са велики. Няма как да играе в зоналните групи, трябва да играе в елита, да играе срещу най-силните отбори, да печели титли, купи и суперкупи на България, защото привържениците му го заслужават“, завърши емоционалният Димитър Палазов.

подкрепя българския спорт