Нападателят на Локомотив Пловдив Димитър Илиев сподели, че не му липсва самочувствие, въпреки липсата на голове в последно време. Голмайсторът на „смърфовете” бе избран за Играч на мача срещу Пирин Благоевград, който домакините спечелиха с 2:1.

Ето какво сподели Илиев след края на срещата:

„От доста време не бяхме побеждавали вкъщи с оглед на това, че нямахме загуба миналата година у дома, а сега пък нямахме победа. Заслужена победа мисля. Няколко мач ни убягваше, но вече дойде и сега ще се работи по-спокойно. Първото полувреме голът се печеше, отмениха ни един заради минимална засада. Вкарахме в много удобен момент, после вкарахме още един, и се поуспокоихме. С една ситуация ни вкараха, то не бе и ситуация, а след това познатото треперене, въпреки че не допуснахме нов гол. С оглед на показаното , мисля че заслужена победа”.

„Нападателите това им е работата - да вкарват. Нормално е, след като не сме вкарали в няколко мача, да има някакво напрежение. Аз и Минчев обаче не страдаме от липса на самочувствие. Има и друг играчи, които могат да вкарват голове. Аз не съм се притеснявал от липсата на голове. Като цяло много солидно представяне от наша страна. Гледаме с оптимизъм напред, но с оглед на играта в последните два мача, нещата ще тръгнат в правилна посока”.