Капитанът на Локомотив Пловдив - Димитър Илиев, разкри, че реалната цел пред отбора за следващия сезон е влизане в Топ 3, а не шампионската титла. Нападателят бе избран за "Футболист на футболистите" за изминалия сезон от своите колеги, а той разказа и за борбата си с коронавируса, който повали няколко футболисти от носителя на Купата на България.

"Всички, които имахме положителни проби за коронавирус, сме здрави. Нямаме проблеми и постепенно навлизаме във форма. Надявам се да бъдем готови за финала за Суперкупата срещу Лудогорец", заяви Митко Илиев пред Канал 3.

"Наградата е много ценна за мен и ми носи голямо удовлетворение след успешния сезон. Рано ни е да говорим за титлата, но можем да влезем в борбата за Топ 3. Трябва да бъдем реалисти и следващият сезон ще бъде успешен, ако завършим сред първите три отбора. Бруно Акрапович остава в Локомотив Пловдив. Той се опита да даде пример, че във футбола не са най-важни парите, а желанието на играчите да се раздават за клуба", допълни още Илиев.