ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив се изправят един срещу друг в мач от последния 35-и кръг на родния шампионат. Главен съдия на срещата, започваща в 18:45 часа, ще е Валентин Железов.

Gong.bg ще проследи на живо срещата, а вие ще може да я наблюдавате пряко по DIEMA SPORT 3.

Двубоят на стадион „Витоша“ в Бистрица е много важен за домакините, като се явява техен втори мачбол за третото място. Отборът се нуждае от само точка, за да си гарантира място в Европа, което не преминава през бараж със седмия.

"Червените" заемат третата позиция във временното класиране с 63 пункта, като имат две точки повече от четвъртия Левски. При равен актив ЦСКА 1948 ще задържи своята позиция, тъй като има по-добри показатели в преките мачове със "сините".

До момента в плейофите ЦСКА 1948 има четири равенства от четири мача – два от хиксовете са при предишния наставник Тодор Янчев, другите два при новия треньор Рибарски.

Пловдивските „железничари“ са на шесто място с 53 пункта. Тимът успя да прекъсне серията от три поредни загуби с победа с 2:1 над Черно море. Ако варненци загубят от Лудогорец, а „смърфовете“ надвият столичани, ще завършат сезона на петата позиция.