ЦСКА 1948 приема Локомотив Пд в решаващ мач за място в топ 6. Двубоят от 26-ия кръг в efbet Лига започва в 18:00 ч. и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно.
 
Срещата на Националния стадион "Васил Левски" е от огромно значение за ЦСКА 1948. Отборът се нуждае само от победа, за да си осигури място в топ 6, каквато е целта пред "червените". В миналия кръг тимът допусна тежко поражение с 0:4 от Лудогорец, което бе последвано от напускането на треньора Росен Кирилов. Затова днес ЦСКА 1948 ще бъде воден от досегашния асистент Тодор Киселичков.
 
В състава на "червените" със сигурност ще бъдат направени няколко промени в сравнение с мача в Разград. Сред титулярите ще се завърнат Серкан Юсеин, Димитър Митков и Васил Шопов. Отпадна обаче Александър Александров, който даде положителен тест за коронавирус и е под карантина. 
 
Гостите пристигат в София със самочувствие, тъй като са в серия от 11 срещи без загуба и четири сухи мрежи. Освен това Локомотив Пд предсрочно си осигури второто място в редовния сезон, което му дава бонек от три домакинства в плейофите. Добрата новина за треньора Александър Тунчев е завърщането на Салинас.