Централният защитник Райън Бидунга последва съотборника си Бирсент Карагерен и ще продължи кариерата си в ЦСКА 1948. Вчера той не взе участие в тренировките на "смърфовете", като все пак се появи на "Лаута", за да се сбогува с играчите, треньорите и служителите в клуба, пише "Мач Телеграф".

Преди това той е провел дълъг разговор с босовете на "червените" и е уточнил личните си условия. Очаква се трансферът днес да бъде обявен официално. Това може да се случи в по-късните часове на деня, за да бъде финализирана и последната сделка между ЦСКА 1948 и Локо Пд. Става въпрос за привличането на десния защитник Матеус да Силва. Вчера той тренира със "смърфовете", но днес се очаква да седне на масата за преговори със столичани.

 

Както е известно, триото "Карагерен, Бидунга, Матеус" бе договорено още преди Нова година. Сделката се забави, защото играчите трябваше да постигнат споразумения за параметрите по личните си условия. След като това стане факт, в касата на Локомотив Пловдив ще влезе сумата от 1 милион евро.