Футболистът на Локомотив Пловдив - Момчил Цветанов, вярва в успеха на своя отбор над ЦСКА.


Двубоят на "Армията" е утре от 17:30 часа и ще можете да го гледате пряко по DIEMA SPORT, както и да следите развоя заедно с Gong.bg.


"В събота се изправяме срещу бившия ни наставник. Това не би ни повлияло, напротив. Би ни мотивирало да бъдем като юмрук и да покажем, че дори и без него Локомотив е жив и Локомотив продължава напред", заяви Цветанов.

"Откакто Александър Тунчев застана начело на Локомотив, отборът придоби съвсем различен облик и започна да играе по-атрактивен футбол", каза той.

"Имам 6 Купи на България. И последната бе именно срещу ЦСКА. Дори на мен се падна честта да кажа финалната дума в двубой. Мигът, в който вървях към топката за мен нямаше друга цел освен да зарадвам многобройните наши фенове на стадиона. Засилих се, вкарах топката във вратата и останалото вече е история", добави Цветанов.

"От 2,5 години към тук и най-яркият ми спомен е дербито срещу Ботев във финала за Купата. Тогава Ален Ожболт вкара с пета, гол, който радва и до ден днешен нашите привърженици", спомни си още той. "Смятам, че спечеленият трофей ни даде повече увереност и криле да покажем по-добър футбол в България и на европейската сцена", заяви още Цветанов.