От щаба на Царско село напомниха, че фенове без маски и предпазни средства няма да бъдат допускани на трибуните на стадион „Арена Царско село” за днешния сблъсък с лудера Локомотив Пловдив.

Ето какво написаха от клуба:

„Ръководството на Царско село напомня, че на база последната заповед от Министерството на здравеопазването носенето на предпазна маска на стадион „Арена Царско село“ е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Напомняме, че билети за гостуващите фенове НЯМА да бъдат продавани на касите на стадион „Арена Царско село“. Клубът предостави на своите колеги от Локомотив 75 билета с цена 20 лева, какъвто е капацитета на сектора след рестрикциите от МЗ. Билетите се продават и разпространяват само и единствено от Локомотив Пловдив.

Призоваваме всички запалянковци, които ще присъстват на днешната футболна среща срещу Локомотив Пловдив, да спазват всички противоепидемични мерки и да носят предпазни маски по време на присъствието си на стадиона”.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.