Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович заяви, че вече е наясно в кои зони и с кои играчи ще подсили отбора през зимата. Той обаче не разкри имена. 

"Ще има селекция. Вече имаме предложения. Имам в главата си на кои позиции ни трябват играчи. В последно време се появиха достатъчно футболисти, които вече искат да дойдат в Локомотив, защото видяха, че отборът е силен и играе добре, че имаме сериозна роля в първенствата."

"Преди това не желаеха да се присъединят към нас. Ще намерим футболисти, които ще ни помогнат", заяви Акрапович пред сайта на "смърфовете".

Босненецът е убеден, че тимът ще се справи и без Стивън Езе напролет. Нигерийският защитник засега няма намерение да удължи договора си и ще си тръген на 1 януари като свободен агент. 

"Мисля, че тази позиция няма да е проблематична за нас, въпреки че ще се радвам да имам Стивън Езе в мачовете до края. Диниш Алмейда е, ако не най-силният играч в българския футбол, то е много умен и качествен, притежава много хубава техника", заяви треньорът.