Най-добрият ни рефер Атанас Узунов зададе няколко въпроси към реферите и шефовете им след мача Локомотив Пловдив - ЦСКА. В него арбитърът Ивайло Стоянов не зачете редовен гол на черно-белите. 

Ето какво написа Атанас Узунов:

Уважаеми Колеги, 

ДЪЛГИ години не коментирах съдийството във вътрешния ни шампионат, но решенията и анализа Ви за срещата между Локомотив Пловдив и ЦСКА ме изумяват. Ще ме обвините в субективизъм, но отново ще сгрешите!!!

Искам да попитам как преценяте кое е наказателен удар и кое не, като 90% от Вас не сте се стъпвали в игрално поле? Според Вас защо не коментирате ситуацията в която защитник на ЦСКА изби с лакът топка отправена в очертанията на вратата и то в наказателното поле? Приемате нормално това отсъждане, дори не го коментирате, но ситуацията е при 1:0?

Защо не коментирате и отсъдената засада при която двама футболисти на Локомотив останаха сами срещу вратаря на ЦСКА? Мисля, че някой от Вас разбира от правилото за ЗАСАДА!!!

Обвинявате Венци Стефанов, но в случая трябва да му се извините!!! Пожелавам Ви в престоящите срещи да бъдете реалисти и да поставяте еднакви условия на всички отбори.

Автор: Марица