Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, изобщо не бе доволен от представянето на своите при нулевото равенство с Берое. Специалистът заяви, че явно за неговите играчи е трудно да направят повече от три поредни силни мача и да стоят добре на терена, както направиха миналата седмица срещу ЦСКА. Томаш стигна дори по-далеч, казвайки, че „явно в България повече играе тоягата, отколкото морковът“.

„Не съм доволен, играем трудно повече от три силни мача подред. Няма да коментирам сега, но ще кажа вътре, каквото трябва, на момчетата. Излязохме, все едно водим с 3:0“.

„Искам много повече и не само от статичните. Когато бяхме 11 човека изнасяхме бавно, мудно, монотонно. Преди седмица показахме коренно различно лице. Цяла седмица говорехме, че Берое е опрян до стената. Отборите, които влизат по-мотивирани, печелят мачовете. Всичко друго е на заден план“.

„С Ботев е по-различен мач. Излизаме, за да защитим името на Локомотив. За какъв тактически дуел с Киров говорим? Нашият отбор беше опрян до стената. С 10 човека и горещ тон им обясни и видяхте коренната разлика след почивката. Явно в България повече играе тоягата от моркова. На това се ядосвам“.