Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, коментира загубата на "смърфовете" от Прищина в поредната приятелска среща в Турция.

"Аз мисля, че всички мачове протичат по един и същи начин, срещу нас отборите се защитават. Ние се опитваме да играем и получаваме елементарни голове от наши грешки. Пак казвам, затова са тези контроли, днес оставих повечето футболисти да играят цял мач. Ще изчакаме следващия мач и вече ще правим генерални изводи", сподели Томаш.

Наставникът на пловдивчани бе запитан дали е притеснен от резултатите в контролите по време на зимната подготовка.

"Мен лично не, надявам се футболистите да не наведат главите, защото колкото и да е, всяка една победа е самочувствие. Аз съм доволен от физическа гледна точка, момчетата се представят добре, имаме добри данни. Според мен ще ни трябват поне двама футболисти и се надявам да ги привлечем", отговори треньорът.

start-photo.bg
67 снимки

"И в предния мач контролирахме абсолютно всичко...видяхте първия гол, как да го коментирам - срещу времето няма как да играеш. Общо взето сами си вкарваме головете, но аз им казах на футболистите, най-важното е да не се притесняват от тия неща, да си вземат нужните поуки и да не ги повтарят"

"Чакам футболисти, които аз искам да привлека, които аз съм гледал и се надявам ръководството да направи всичко възможно. Централен защитник, външен футболист", завърши Томаш относно желаните от него трансфери.