Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш остана доволен от победата на своя отбор с 1:0 над Черно море в мач от 28-я кръг на efbet Лига.

"Искам да благодаря на момчетата. Изиграхме един мач с доста добър отбор с много добър треньор. Играят машинално, знаят положителните си страни. Ние още се изграждаме наново. Днес започнахме с няколко футболисти до 23 години. Не мога да съм недоволен, искам още да контролираме събитията, но имахме по-чисти и по-добрите ситуации. Същият гол ни отмениха на нас срещу ЦСКА", започна той.

"Всеки мач, в който побеждаваш, без да допускаш гол, е добра новина. Тепърва има още доста мачове, ние трябва да знаем реално къде сме и да оценяваме ситуацията. Нападението показва още веднъж, че нашето семейство спечели мача", продължи специалистът.

"Показахме, че можем да бъдем гъвкави и ефективни. Пазихме топката, имахме гъст цикъл от мачове, но най-важното е постоянството. Ако искаме да сме фактор, трябва да изградим това, а и да вярваме в себе си. Бил съм футболист при Илиан Илиев и се уча от него, съперничеството е 90 минути на терена. Трябва да показваме уважение и да сме сплотени. Искам да поздравя публиката, собственика и футболистите", завърши Александър Томаш.