Локомотив Пловдив завърши наравно 1:1 срещу руския ФК Пари Нижни Новгород в последната си контролна среща по време на подготвителния си лагер в Анталия, Турция. Ето как старши треньорът на "смърфовете"- Александър Томаш, коментира срещата.

"Може и по-добре, естествено. На този етап и с тези футболист, мисля че днес се постараха. Видях доста агресия. Бях им поставил две цели - повече агресия и да не допуснем гол. Промени се агресията. Имам още огромни забележки в играта с топката, но ще ни трябват футболисти, това е истината", каза Томаш след двубоя.

"Времето си минава, дали ще ни стигне, ще се покаже след две седмици. Всеки мач играя с различни хора, търся най-доброто, но трябва да се справям с това което имам", допълни той.

Александър Томаш бе запитан дали има напредък от ръководството относно нови попълнения в тима: "Този въпрос към тях", бе кратък и ясен наставникът на пловдивчани.

"От тук нататък вече искам всеки един мач да играем за победа. Явно няма да стане с това което искам аз, с притежание, позициониране и бързо владеене на топката, ще трябва да променим някои неща, но аз вярвам в процеса", сподели треньоърт на Локомотив Пловдив.

"Мисля, че от физическа гледна точка получихме доста добри резултати. Отстъпваме в единоборствата, което е видимо, но това е факт срещу руските отбори, които играят по този начин. Радвам се, че играхме такава контрола, за да могат футболистите да усетят как се влиза без топка. За да влизаш здраво първо трябва да си близо до хората. Трябва да играеш със спокойствие, сърце, душа и страшно много желание", завърши Томаш.