Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович отказа да съди строго своите футболисти след загубата 0:1 от Левски в 7-ия кръг на efbet Лига. Наставникът на „смърфовете” посочи конкретно как се е стигнало до поражението, при което неговият тим изигра един от малкото си мачове през сезона, в които не успя да отбележи.

„Какво се обърка ли? Загубихме линията на защитата. Това въобще не функционираше. Оставяхме хора да се обръщат с лице към нашата врата. Не беше лесно за полузащитниците да реагират. След една такава грешка падна голът. След него се събудихме, стигнахме до една 100-процентова възможност, но това бе всичко”, заяви Акрапович пред DIEMA SPORT.

„Понякога върви, друг път искаш много, но не се получава. Трябва да вложиш още повече сила, за да се получат нещата. Ние вложихме сили да неутрализираме противника. Не знам дали силите не ни стигнаха или просто момчетата не са ме разбрали днес. Има такива мачове. Трябва да се мобилизираме сега за дербито с Ботев Пловдив.”

„В последните 15-20 минути кой отбор имаше 100-процентова възможност? Не съм съгласен, че сме били уморен. Някой, който няма сила, не би могъл да играе така. Имахме някои нелеки моменти, но те нямаха нищо общо с физическата подготовка. Аз не съм съгласен с такова мнение.”

„Пак казвам – има такива дни, но трябва да го забравим възможно най-бързо. Трябва да зарадваме нашите фантастични фенове, да ги зарадваме. Искаме противникът да усети нашата сила. Всичко е на терена. В последните 20-30 минути днес бяхме в добра форма. Сега играем пред нашите фенове и ще стане голямо дерби. В него никой няма преимущество, ние ще дадем всичко от себе си, за да стане голям мач”, завърши Акрапович.