Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович остана много разочарован от представянето на своя отбор при равенството 1:1 с Витоша в двубой от 24-тия кръг на efbet Лига. Босненецът говори за многото контузии в състава си и обвини липсата на мъжество за допуснатия късен гол, дело на Апостол Попов. 

„Вината е изцяло моя. Аз сгреших със състава в началото. Топката не се движеше добре. Последната седмица казах, че това ще е тежък мач и явно никой не ми повярва. Вината за това е изцяло моя“. започна специалистът. 

„На последната тренировка използвахме и масажисти в тактическите упражнения. Трудна е ситуацията, имаме много контузии и в тези моменти трябва да се покаже характер. Днес трябваше да спечелим мача, но не показахме достатъчно желание и не изглеждахме добре“.

„Голът беше липса на мъжество. Имаше 3-4 минути до края на срещата и трябваше просто да се покаже характер. Не може да допуснеш подобен гол. Всички са виновни в наказателното поле, защото никой не пое отговорност да изчисти топката“, завърши Акрапович.