Договорът между пловдивската община и фирмата изпълнител, която ще работи върху обновяването на стадион "Локомотив" ще бъде подписан утре. Това стана ясно след днешната среща между клубните шефове и "Рудин" ООД. Освен това бе показан и проектът за самото съоръжение как ще изглежда веднъж щом бъде завършено.

Ето какво написаха "смърфовете" на официалната си страница:

"Уважаеми локомотивци,

днес (30.12) се проведе работна среща между представители на ръководството на клуба с фирмата, спечелила търга за изграждането на стадион “Локомотив” – “Рудин” ООД, като от нейна страна присъстваха:

г-н Живко Желев – управител
инж. Нейко Нейков – геолог
инж. Добромир Желев – геодезист.

На заседанието бяха уточнени точките на сондиране, които са необходими за изработването на доклада на геолога. Беше обсъден и началният етап за стартирането на изпълнение на поръчката по изграждане на стадиона, а именно – геодезическото заснемане. То е необходимо, за да даде фронт на работа на проектанта и конструктора за разработване на първата част от поръчката – идейният проект на стадион “Локомотив”, който трябва да приключи през февруари 2021.

Утре (31.12) в 11:00 часа в Община Пловдив ще бъде подписан договор с фирмата изпълнител “Рудин” ООД", съобщиха от "Лаута".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.