Офанзивният халф на Локомотив Пловдив Бирсент Карагарен остана повече от доволен след успеха над ЦСКА 1948 за Купата на България (2:0). Карагарен изтъкна, че „смърфовете” са далеч по-класният отбор, тъй като най-малкото са на второто място в efbet Лига, докато ЦСКА 1948 играе във второто ниво на родния футбол.

Локо Пд ступа ЦСКА 1948 за Купата на България

„Играхме срещу добър отбор от Втора лига. ЦСКА заслужава промоция в Първа лига. Ние сме Локомотив Пловдив и доказахме, че сме по-добрият отбор”, започна Карагарен.

„Акрапович вижда, че давам всичко от себе си на тренировка и го слушам. Не всеки път се получава много добре, но повечето пъти е така. Не знам какво ни прави силен турнирен отбор. Винаги играем за победа, ако ще да е и приятелски мач. Играхме добре и заслужено продължаваме напред за Купата на България”, продължи той.

„Мисля, че разликата между двете дивизии са големи. Ние сме втори в елита и мисля, че сме по-подготвени физически и технически. Всички са адаптирани добре, на някои им трябва още малко, но нещата са по план. Имахме 4-5 болни човека и беше тежко, но имаме голяма група, която да замества тези, които са аут. Трябва да подходим сериозно срещу Витоша Бистрица и да дадем максимума си. Интересно ще е в Купата на България, но не знам”, завърши Карагарен.