Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, коментира дали ще се кандидатира за президент на БФС, каквато информация се появи в петък.

"Това е оценка за работата ми, благодаря им. Те отдавна коментират тази тема. Ще видя, първо ще оправя Локомотив, после ще видя каква е конкуренцията и тогава ще реша. Ако не виждате какво става в Локомотив с ред и порядък.. На БФС му трябва ред и порядък, не приказки - кой какво направил. Третият сега щял да стартира, след 8 години работа във футболния съюз, защото знаел какво да направи. Досега къде бяха? Нещата не се решават по този начин, а с рязък удар. Гол не става с леко шутче." 

"Ако преценя и ако реша, ще го научите първи и ще има резултат, със сигурност." 

Христо Крушарски

"Националният ни отбор започна нормално, знаехме, че е тежко. Милион пъти съм казвал, че трябва в клубовете да си свършим работата. Ако се бъзикаме един друг, нищо няма да стане. Ясен и Господ да е, като няма материал, какво ще направи? Все пак вървим в положителна посока. Радвам се, че Локомотив допринесе най-много за това действие. Ако продължаваме така, след това ще сме още по-добре." 

"Ако някой е натрупал сметки в някоя кръчма, ще я платя. Има си документи, мога да ги покажа. Той подписа нотариален документ и си тръгна, както правят всички. Да е жив и здрав", завърши Крушарски. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.