Най- добрата българска тенисистка в момента Цветана Пиронкова избяга от напрежението на започващия турнир на шампионките като отиде да гледа футболен мач на стадион „Георги Аспарухов”, където любимия й Локомотив Пд игра срещу Левски. Гаджето й Мишо е бивш футболист на пловдивчани.

Красавицата бе от малкото симпатизиращи фенове на Локомотив допуснати до сектор А и изгледа мача в обкръжението на много привърженици на Левски. С много от тях и се снима, какъвто е случая със Велислав Велков, с когото е на снимката.

Най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова очаква грандиозно шоу в зала „Арена Армеец“ в София по време на Турнира на шампионките, който започва в столицата на 30-ти този месец.

Там тя очаква подкрепата на българските любители на тениса. Феновете на Левски й обещаха присъствие и подкрепа в зала „Арена Армеец” . „Сините” фенове увериха Цвети, че е най – красивата от осемте участнички в Турнира на шампионките в София, въпреки участието на красавици като Каролине Вожняцки и Даниела Хантухова.

Цвети изгледа с интерес мача и въпреки „черно- белите” си пристрастия, чаровната тенисистка аплодира добрите изяви и на Левски и на Локомотив.