Малко преди началото на първата контрола на Локо Пд за годината, Илко Фена, който изпълнява административни функции в клуба, пророкува гола на Илиян Йорданов.

Илко прегърна дошлия от Любимец футболист и кратко каза: „Това момче ще вкара днес гол.” После двамата се снимаха прегърнати за Gong.bg и Илиян отиде на резервната скамейка, за да дочака пускането му в мача. Той влезе като резерва през второто полувреме и негов гол към края на мача доведе до равенство в резултата. Илиян бе видимо доволен от дебютния му гол с екипа на „черно-белите”, но радостта му трая само две минути, защото Владо Манчев вкара втори гол за Локо Сф и Локо Пд загуби мача.

След края на двубоя в лагера на пловдивския тим се пошегуваха, че ако Илко Фена бе прегърнал още някой от нападателите, сигурно щеше да има още голове във вратата на софийския тим. От своя страна фена обеща, че преди мача с Любимец ще прегърне за късмет поне двама от нападателите, за да вкара любимият му тим поне два гола, а дали това ще стигне за победата ще се разбере в понеделник, когато е контролата Локомотив Пловдив – Любимец.