Йордан Тодоров посрещна днес 30- я си рожден ден в работна обстановка на лагера на Локомотив в хотелския комплекс „Пири” край Банско. Данчо проведе две занимания и по никакъв начин не показа, че днес е празничен ден за него. Участва наравно с останалите в заниманията.

Йордан Тодоров е роден на 27 юли 1981 година в Пловдив и е носил екипа на няколко отбора, като в момента защитава „черно-белия” екип на Локо Пд. Обличал е и екипа на националния тим. С ЦСКА е три пъти шампион на България, но сега желанията му са други.

„Искам да съм здрав“, искрен е Данчо. „И да играя с Локо Пд догодина в евротурнирите. Много хора ми се обадиха да ми честитят рождения ми ден. Благодаря им за пожеланията. Казват, че с възрастта хората помъдряват, аз искам още да играя и да съм по-мъдър на терена и в живота.”

Данчо не скри очакванията си, че с помощта на верните „черно-бели” фенове отборът може да постигне това, което по голова разлика не успя да направи тази година.

На вечеря Йордан Тодоров почерпи съотборниците си и ръководството с по бира, за което получи разрешение. Утре в Пловдив ще почерпи и близките и познатите му.

Ние от Гонг му желаем здраве и да сбъдне мечтите си.