Лагерът на Локомотив Пловдив в Сандански стартира с почерпка, която спретна докторът на отбора Константин Величков Павлов. Той е известен винар в Пловдив и не само, и затова най-логично бе да почерпи с по чаша червено вино.

От край време доктор Павлов проповядва колко здравословна напитка е червеният елексир и сега, по случай рождения си ден, показа собствено производство вино. Почерпи и с бонбони. Старши треньорът Емил Велев разреши играчите да вдигнат наздравица за здравето на доктора.

Константин Павлов бе уважен и от собственика на клуба, Коко Динев, който пи от собственото производство на лекаря на тима. Всички пожелаха по-малко работа на рожденика.

Доктор Павлов е роден на 12 януари 1968 година и това е втория му период като лекар в Локо Пд. Преди това е бил до 2000 година, а от 2010 година отново е на тази длъжност.

След като мина вечерята на отбора, доктор Павлов си позволи също една чаша висококачествен елексир и благодари на всички за добрите пожелания.

Ние от Гонг също се присъединяваме към пожеланията за по-малко работа на д-р Павлов, да е жив, здрав и все така отзивчив към хората. Наздраве, Докторе!