Силният човек в Локомотив Пловдив Николай Неделчев зарадва феновете на отбора. Той разкри в специално интервю за Дарик радио и Гонг, че още другата седмица ще бъдат обявени имената на нови спонсори. По-нататък могат да се чакат новини и за нов собственик на "железничарите".

"Има добра новина за феновете, има нови спонсори. Смятаме на специална пресконференция другата седмица да ги обявим официално. Това е вече факт и се надявам, че за Локомотив идват по-добри дни."

"Не става дума за фирми и няма да са собственици, а ще оказват спонсорска помощ. Това означава, че Локомотив ще бъде добър финансов хоризонт до края на сезона. Продължават разговорите с потенциални собственици."

"Надявам се новината да стане двойно по-добра и в началото на септември да има яснота за бъдещата собственост на клуба", сподели в ексклузивното си интервю за Дарик Николай Неделчев.

Той говори и за предстоящия мач на "черно-белите" с Левски. Босът се надява на първа победа, а ако я постигнат, играчите ще бъдат зарадвани и с премии.

"Мачът с Левски е с голям дразнител. И ще се опитаме да има премии за отбора при победа, но не мога да дискутирам размера сега, но при победа ще има. Това все пак подлежи на одобрение от нашия Управителен съвет."

"Феновете могат да ни подкрепят и отборът има нужда от това. Тази новина се надявам да повиши фенската активност и вярвам, че в този мач стадионът ще е пълен с привърженици, които да подкрепят до последно Локомотив. С всеки изминал мач играем все по-добре и мисля, че екрайно време за първа победа, точно срещу Левски", завърши Неделчев.