Треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев обвини главния рефер Станислав Ставров, че е ръководил мача по методи, различни от феърплея. От щаба обявиха, че ще подадат жалба срещу съдията.

„Смърфовете“ и Черно море завършиха 1:1 в мача от 17-ия кръг на А група, като двубоят бе съпроводен от напрежение дори и между двата щаба.

„Между двата треньорски щаба реплики не е имало. Единствено старши треньорът на Черно море е отправил реплика към всички на стадиона, не само към нас. Не ми е удобно да я цитирам тази реплика. Сега разбрах, че се е извинил“, сподели Пашев.

„Нервите ги създаде главният съдия Станислав Ставров. Явно бяха чули, че Ботев губи от Славия в София и ако видите, когато Черно море позакъса малко, точно този съдия им свири след това. Постара се, постигнаха това, което искаха да постигнат.“

„Дадохме инициативата, но защото ни отнеха инициативата. През втората част такава подкрепа не съм очаквал. Нашият отбор играе все по-добре и по-добре, ако някакви субективни фактори влияят на нашата игра, ние нищо не можем да направим“, коментира още Петър Пашев.