„В крайна сметка резултатът трябва да се приеме такъв какъвто е. Локомотив ни надигра през първото полувреме, но второто беше коренно различно“, заяви старши треньорът на Черно море Никола Спасов след равенството 1:1 с Локомотив в Пловдив.

„Интересен мач направихме, който можеше да завърши при всякакъв резултат. Може би аз си изпуснах нервите малко. Съжалявам, но може би това е просто спортна злоба. Всяка победа е важна, искаме да влезем в шестицата. Това бяха думи във въздуха. Нормално е, гости сме и затова се получи малко напрежение“, каза още Спасов, а по повод претенциите на домакините към съдията Ставров, Никола Спасов коментира:

„Това са най-големите глупости, които бях чувал. Не мога да се сетя за какво точно ни помогна съдията. Не трябва са се търсят проблемите в съдиите. Не мога да разбера какъв им е проблемът със съдията. Според мен съдията не мога да повлияе на крайния резултат. Това, че стана интересен мач, не означава, че трябва да се предадем и да си отидем попикани тук от Пловдив. Липсваше ни един гол повече от Локомотив.“