Единствено Станислав Маламов е изявил желание да напусне Локомотив Пловдив сподели председателят на сдружение „Бъдеще за Локомотив“ Диан Колев.

На въпрос, дали Локомотив Пловдив може да бъде без чужденци през следващия полусезон.

„Не мога да ви отговоря, защото сега двама чужденци тренират с нас. Дали треньорът ще прецени дали ще бъдат картотекирани и ще играят е негово решение“, коментира Колев.

„Водили сме разговор с целия тим. Абсолютно нито един футболист с изключение на Маламов не е заявил, че има желание да си тръгне. Напротив всички казаха, че искат да продължат. Разбира се много важно за тях е финансовото състояние и ангажиментите ни към тях. При случай, че всичко е наред от финансово естествено, не ми е известно някой да иска да напусне“, добави още Колев пред Гонг.

„Потвърждавам, че сме готови да прехвърлим акциите на човек, способен да ръководи клуба, без никакви ангажименти от наша страна за постове, длъжности и каквото и да било. От тази страна на барикадата нещата изглеждат различно. При нас фенството съвпада с възможността да ръководим отбора и това ни дава възможност на уеднаквим тези позиции“, завърши Диан Колев.