Футболистът на Локо Пд Дани Кики прави силен сезон, като дори бе поканен да играе в националния отор на Сирия, тъй като баща му е сириец. Кики обаче отказа предложението. Ето какво сподели Кики в предаването "Преди кръга" по DIEMA SPORT.

"Точно не мога да отговоря какво се получи след идването на Илиан Илиев. Но Локомотив не бе губил 10 мача, значи той е променил нещата положително. Направихме доста добра подготовка. Всеки очакваше да вземем максимално точки в началото. Не очаквах аз да вкарам три гола в първите 4-5 мача, това е с помощта на силното представяне на целия отбор."

"С футболист като Мартин Камбуров е лесно да се играе, доказан нападател. Извън терена сме добри приятели. Комуникираме доста лесно. Играл съм с него още преди 7-8 години."

"Баща ми повече комуникира с хората в Сирия. Процедурата е доста сложна. Реших да продължа да играя тук и дай Боже да ме извикат в българския национален отбор."

"Първо искам с Локомотив да играем евротурнири. Искам и да играя в чужбина, футболът не е до живот. Сега срещу Пирин си говорим, че не трябва да подценяваме този отбор и трябва да вземем този мач на "Лаута", сподели Дани Кики..