Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде специално интервю за дарик радио след официалното назначаване на едуард ераносян за наставник на „смърфовете“. Босът на пловдивчани разкри, че разговорите между двете страни са приключили днес, а договорът му ще влезе в сила от понеделник.

„Днес доуточнихме нещата и назначението на Ераносян е факт. Нещата на „Лаута“ са спокойни отдавна. Не виждам какво толкова е станало. Имаше някакво разклащане, но това е нормално. От всяка ситуация има поне три изхода и човек трябва да намери един от тях. За мен ситуация без изход няма“, коментира Крушарски в интервю за „Спортно шоу Гонг“ по Дарик радио.

„Ако чакам моите работници да ме приемат, това никога няма да стане. Това, което се разбрахме с Ераносян, е най-важното. Времето ще покаже. Моята мечта я знаете каква е. По-скоро това е мечта, а цел – един ден отборът да радва феновете с добри игри и резултати.“

„Днес имах един разговор с мои колеги и те стигнаха до извода, че докато един клуб не започне да се управлява като производствено предприятие, резултатите ще са такива, каквито са в момента. Това ще бъде моето мото занапред. Дано сме живи и здрави още две години и ще ви покажа, че Локомотив Пловдив ще нулира своите заеми. От моя страна ще бъдат по-малко парите, а Локомотив ще заработва. Всеки месец си погасяваме това, за което сме се договорили“, каза още той.

„Ние играем за всяка титла. За нас важното е един спектакъл и този спектакъл да ни донесе успех. По добре тези отбори, които останаха за Купата да мислят за нас, отколкото ние за тях“, допълни Крушарски.

Крушарски потвърди, че Христо Колев и останалите от щаба на тима остават на работа на „Лаута“.