Локомотив Пловдив обяви програмата на своята „Черно-бяла Коледа“ 2014 година. Традиционното тържество ще се проведе в неделя /21 декември/ от 12 часа в Концетра зала на бившия Партиен дом.

Вижте програмата:

Първа част

- Отбелязване на 10-ата годишнина от спечелването на шампионската титла и Суперкупата на страната. Ще бъдат уважени абсолютно всички, които са били част от клуба през сезон 2003/2004 година.

- Отбелязване на 30-ата годишнина от бенефиса на легендата на клуба Христо Бонев

Втора част

- Награждаване на най-добрите юноши на Локомотив Пловдив. Ще бъдат отличени „черно-белите” таланти в три основни категории – юноши старша възраст, юноши младша възраст, юноши деца-център

- Награждаване на най-добрите три отбора от приключилата футболна "Лига Лаута"

Трета част

- Награждаване на най-добрите футболисти на Локомотив Пловдив за 2014 година

Освен това бе взето решение да се събират дрехи и обувки, които ще бъдат дарени на възрастни хора в нужда, както и на Домовете за сираци в Пловдив. Вече е създадена от феновете на Локомотив Пловдив приемна организация по време на Черно-бялата Коледа 2014.

За това апелираме към всички привърженици, които имат желание: Идвайки в Концертна зала в неделя, може да носите ваши дрехи и обувки, които да дарите на хора в нужда. Благодарим ви!