„Разговарям с момчетата, които в момента са поели акциите. С каквото мога, ще помагам“, заяви бившият съдия Атанас Узунов. На „Лаута“ вчера се завърна и уволненият през пролетта по политически причини административен директор- Узунов. Той ще помага на новото ръководство за документацията и връзките с БФС.

„Отборът така или иначе ще играе в А група. Въпросът е как ще играе с каква селекция ще играе“, коментира Узунов.

„Следях развитието, не съм се отделял. Очаквах в последните дни да се случи прехвърлянето на акциите. Виждате, че вече е факт. Не е лесно, защото зная какво е състоянието на клуба, както и какви са задълженията към отделните институции, играчи и др. Сумата е по-малка от 6 милиона лева, но точни цифри не мога да ви кажа. Други хора отговаряха за финансите. Аз специално разговори с бизнесмени не съм водил“, заяви още Атанас Узунов.

„Разговарям с момчетата, които в момента са поели акциите. С каквото мога, ще помагам. В момента започват машини да почистват стадиона, ако мога така да кажа. Това нещо ще продължи. Разговаряме и с фирми на приятелска основа. Трябва да приведем стадиона в готовност за първия мач със Славия. Няма да е лесно. Да се надяваме, че Локомотив ще оцелее тази година“, коментира Узунов пред „Пловдив Дерби“.