Мачът се разви по най-лошия сценарий за нас - дузпа с червен картон. Получихме три бързи гола. Опитахме се да се върне в мача и да не бъдем боксова круша. Това заяви защитникът на Локомотив Пловдив след загубата с 2:5 от Берое в Стара загора.

„На полувремето си казахме, че трябва да се съберем. Вкарахме два бързи гола и когато всичко беше на кантар, получихме нови две попадения. Шапки долу за всички през второто полувреме. Въпреки резултата, мисля, че можем да излезем с високо вдигнати глави. Не мисля, че бяхме притеснени. Треньорът ни каза, че има такива мачове, той е бил футболист и знае тези неща. Каза ни да играем футбол, да си подаваме и да търсим гол. През второто полувреме се получи и държахме мача на кантар почти до края“, каза още Крумов.

Той сподели още, че не смята, че резултатът от мача днес ще повлияе на „смърфовете“ за предстоящото дерби на Пловдив срещу Ботев идния уикенд.

„Не мисля, че този мач ще ни повлияе за дербито с Ботев. Дербито си е дерби. Трябва да подходим много сериозно през седмицата. Феновете ще направят една страхотна атмосфера и ще се опитаме да им се извиним за петте гола, които допуснахме тук“, допълни защитникът на Локо Пд.