Велин Терзиев, който от днес е в директорския съвет на Локомотив Пловдив заяви за Дарик радио,че билетите за предстоящия домакински мач с ЦСКА ще бъдат пуснати в деня на двубоя. Той разказа и за организацията около провеждането на срещата в Пловдив.

Безспорно е така,че организирането на домакинството срещу ЦСКА е един от най- трудните мачове, категоричен е Терзиев. Феновете на Локомотив се демонизират малко излишно. С разговори с основни звена в публиката на Локомотив си решихме проблемите с поведението на публиката, които ни носеха глоби за клуба. В последните няколко домакински мача охраната бе без полиция, само от СОТ и то в малки бройки. Публиката се държеше по европейски и цивилизовано. Но на този предстоящ мач нещата ще са по- трудни. Ще разчитаме на органите на реда да поемат охраната на този мач, както и на реда на стадиона и извън него. Да се надяваме,че и публиката и на Локомотив и на ЦСКА да се държи нормално и да няма глоби за клубовете.

Кога ще бъдат пуснати в продажба билетите за мача Локомотив – ЦСКа, който ще се играе в събота от 20 часа на стадиона в парк „Лаута”?

Билетите ще ги пуснем в деня на мача, категоричен е Велин Терзиев. Това го правим с цел да няма фалшификации. На няколко от последните дербита от този тип, особено публиката на гостуващите отбори се опитваше да влезе с фалшиви билети. За да нямат възможност и сега за фалшификации ще пуснем билетите в деня на мача. Ще направим да има повече отворени каси, в които хората да могат да си купят спокойно билети и да няма задръствания на входовете.