Локомотив Пд разпространи обръщение до феновете си чрез своя официален сайт, с което ги призовава да се съберат в понеделник и да намерят заедно пътя за спасението.

„Локомотив Пд е изправен до стената и единствените, които могат да го спасят, сме ние. Така, както е било винаги през годините. Клубът ни е единственият свободен, отборът ни е единственият народен! Това пречи на статуквото, на хората, които живеят на гърба на футбола. Затова Локомотив бе оставен сам! Много хора обещаха да помогнат, никой не го направи. И се озовахме в ситуация, в която, ако не се обединим, ако не покажем локомотивското в себе си, клубът ни не го чака нищо добро“, пише официалният сайт на Локомотив Пд.

“Каним всеки един, който носи локомотивското в себе си, на който му пука за любимия ни клуб, който иска и утре да ни има такива – свободни, да заповяда в понеделник, 19,00 часа в Концертна зала на бившия Партиен дом. Да се съберем, да си кажем нещата в очите и да намерим заедно пътя, по който да върви Локомотив. Защото да има Локомотив, зависи само от теб, от теб, от теб. От тези, които ще бъдем в понеделник в 19,00 часа в Концертна зала!”, се казва в обръщението на клуба до феновете му.