Среща на клубното ръководство на Локомотив Пловдив с треньорите и футболистите на тима породи противоречиви информации в електронните медии, което ни накара да потърсим за информация Деан Колев, който е един от шефовете на тима. Попитахме го какво са си казали на срещата и има ли решение на финансовите проблемите на клуба?

„Не търсете интриги както някои ваши колеги, заяви Деан Колев. Срещата бе продиктувана от предстоящите два мача на тима – последователните домакинства на Марек и Черно море. Ние не сме крили никога ,че финансовото положение не ни е добро, но дотук винаги сме си изпълнявали задълженията към футболистите. Заявихме им,че ще получат премии при две победи в предстоящите два двубоя. Не ни е лесно.

Чух,че и Коко Динев имал желание да помага финансово. Никой от нас не знае за това му желание. Може би вие знаете? Не вярвам. Продължаваме да търсим финансово обезпечаване на клуба. Вярваме,че футболистите разбират състоянието на клуба и ще продължават да се раздават на терена. Иска ни се и привържениците да понапълнят трибуните за предстоящите ни домакински срещи.”

Деан Колев не пожела да отговаря на конкретни въпроси около Локо Пд и заяви,че каквото ръководството е имало да каже на треньорите и футболистите го е казало на тях.