За отрицателно време бяха разпродадени творбите от изложбата "Черно и бяло", организирана от фенклуба на Локомотив в подкрепа на детско-юношеската школа. Общо 5000 лева се събраха от благотворителния търг, за който свои картини и пластики дариха едни от най-известните художници и скулптори в галерия УПАРК. На второто поред издание на изложбата специално бе почетен гениалния Кольо Карамфилов, по чиято идея бе организирана тя точно преди година. Големият Кольо К. бе споменат в много емоционалното си изказване от клубната икона Христо Бонев.

Стартът на изложбата символично бе даден в 19.26 часа от главният организатор Николай Неделчев. Галерия УПАРК бе претъпкана до краен предел от фенове и хора на изкуството. Обяснимо, най-много аплодисменти събра изказването на Христо Бонев. Много емоционална бе срещата на Зума с Мия, дъщерята на гениалния художник Георги Божилов (Слона), който е един от най-емблематичните фенове в историята на Локо заедно със съпругата си Катя Паскалева. Двамата си спомниха за времето, когато ателието на Слона е било над апартамента на Бонев. В този период Зума е несменяем капитан на националния отбор, а Слона реди изложби в Париж, Токио, Ню Йорк. Филмът на Методи Андонов Козият рог с Катя Паскалева в главната роля пък жъне награди по световните кинофестивали. Във филма участва и друг голям фен на Локо - актьорът Стефан Мавродиев (Мавро).

С наздравицата с чаша червено вино от изба Ямантиеви, Христо Бонев пожела на черно-бялата общност хубави празници и по-успешна Нова година.