Вратарите Йордан Господинов и Божидар Стойчев започнаха тренировки с отбора на Локомотив Пловдив. Господинов пропусна вчерашното първо занимание на Лаута, а Стойчев за последно игра в Македония. Юношата на ЦСКА бе трети вратар на черно-белите в началото на миналия сезон, след което бе трансфериран в западната ни съседка.

Така в момента вратарите в тима станаха четирима, тъй като Мартин Луков и Александър Витанов също се готвят със „смърфовете”.

Днешните две занимания на отбора се проведоха на отлично подготвения помощен терен, известен повече с прозвището си Кошарата.

Четирима футболисти на Локо се готвиха при по-сериозно натоварване, защото имат да наваксват в подготовката. Това са защитникът Христо Стамов, халфовете Дани Кики и Станислав Маламов, както и нападателят Георги Стефанов.

След традиционните тактически упражнения с основната група, карето пропусна двустранната игра, тъй като по същото време правеше допълнителни бегови упражнения.

Наравно със своите съотборници се включи и Александър Якимов. Халфът бе ударен в коляното по време на вчерашната двустранна игра, но се оказа, че травмата му не е сериозна.