Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив д-р Константин Думанов заяви, че основната цел е да бъде осигурено добро финансиране за Локомотив Пловдив.

„Събранието бе свикано още от предишния УС на сдружение „Бъдеше за Локомотив“. Няма нищо, което да е извънредно. Бе сменен борда на директорите и бе избрано ново ръководството. Целите са едни и същи – да стабилизираме клуба финансово, което вече направихме“, коментира Думанов.

„И по възможно най-бързия начин да намерим инвеститор, собственик, който да поеме бъдещето на Локомотив и да изгради един стабилен клуб. Ние изплатихме всичко, което дължим на футболистите до този момент. Ние сме се съсредоточили върху преговорите с „Трейс Груп“, защото тези разговори продължават твърде дълго време“, добави изпълнителният директор на Локомотив.

„Вече е въпрос на малко време, за да може да свършим работата до край. Концепцията, която има „Трейс Груп“ за развитието на Локомотив е най-близката до нашето желание за развитието на клуба в следващите години. За това държим тези преговори да завършат с успех“, каза още Константин Думанов.